Resultaten voor disco

disco
Teun 20 organiseert gratis silent disco en andere geluksmomentjes voor ouderen met dementie EenVandaag. angle-down. angle-down. angle-down. facebook. twitter. instagram. youtube. search. search. close. logo-avrotros. embed. clock. embed. facebook. twitter
Dit item op uw eigen site plaatsen. Teun danst zelf ook mee in de silent disco. Ik" heb al heel snel ontdekt dat muziek mensen met dementie veel herkenbaarheid geeft, maar ook vooral veel plezier en het gevoel van samenzijn, vertelt hij.
Discotheek beklad: levenslang gratis bier voor gouden tipgever RTL Nieuws.
Sinds de nacht van zondag op maandag prijken de cijfers 666 met rode verf op de gevel van de Amsterdamse discotheek Disco Dolly. Schoonmakers ontdekten de graffiti toen zij de boel maandagochtend kwamen schoonmaken na wat de eigenaar een wederom heerlijk weekend noemt.
Op Dreef met Disco Tropicana Paaszondag in de ECI, Roermond.
Zucht af en toe denken we nog weleens terug naar het eerste Indoor Avontuurtje van Op Dreef en Disco Tropicana. Jullie brachten zoveel gezelligheid, we gingen er helemaal van glitteren! Op Paaszondag doen we het dunnetjes over en organiseert Op Dreef een nieuw Indoor Avontuurtje met de fuif-flamingos van Disco Tropicana!
X-Mas Party XL Disco-Train.
VJ Pete: vertoont vanavond, LIVE SYNC, videoclips en videobeelden op grote schermen. Next Generation is een Disco-Train concept voor de 25-plusser, jong van geest, die een avond los wil gaan op de lekkerste Dance en Disco beats uit de 90s 00s aangevuld met de hits van NU.
De of het disco? Welk lidwoord.
De of het disco Helaas, we zijn nog niet zo slim is het wel een zelfstandig naamwoord? Uitspraak van disco. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Disco Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Disco of met Disco in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Disco inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Disco en verwijzingen daarnaartoe.
Disco en bar Summercamp Heino.
Disco en bar. Op het park zijn twee uitgaansgelegenheden. Een discotheek en een bar. Elke avond is het party time in de disco met veel mist en lichteffecten. Hier kun je lekker dansen op de beste muziek, of gezellig bijkletsen aan de bar of in de zithoek.
Songteksten.net - Songtekst: Samson En Gert - In De Disco.
in de disco in de sdisco in de did. 10 jaar geleden voor het laatst gewijzigd. Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van desongteksten is niet toegestaan.
Zwembad Rozengaarde Disco avond.
De entree prijs is 5, p.p. Kaarten zijn te koop voor aanvang van de disco bij de kassa van SkyZone. Vrijdag 15 maart 2019, van 20.30 uur tot 22.30 uur. DISCO ARRANGEMENT 10, pp.: Entree Disco van 20.30 uur tot 22.30 uur.
Disco Tropicana Muziekgieterij Maastricht.
Mousse T Earth Wind Fire Armand van Helden Bruno Mars Defected Pharrell Shapeshifters Mark Ronson Prince Junior Jack Michael Jackson Purple Disco Machine Oliver Cheatham Daft Punk Robin S The Jackson 5 Chaka Khan many many more. Disco Tropicana website socials.:
Disco Party met de Beste Disco Muziek Show DJ Artiesten, Dansers.
Er is ook genoeg Disco Party kleding te vinden, waardoor iedereen het leuk vindt om zich in Disco Stijl of Jaren 70 80 stijl te verkleden en daarnaast liggen die lekker ouderwetse dansnummers uit de Disco periode altijd lekker in het gehoor.

Contacteer ons