Resultaten voor huwelijk

huwelijk
Huwelijk Gemeente Haacht.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis. Het huwelijk kan plaatsvinden in de gemeente waar één van de aanstaande echtgenoten is ingeschreven in het bevolkings, vreemdelingen of wachtregister.
Aangifte huwelijk Stad Dendermonde.
Een huwelijk waarbij de intentie van minstens één van de echtgenoten niet gericht is op de totstandbrenging van een duurzame levensgemeenschap, maar enkel op het bekomen van een verblijfsrechtelijk voordeel, is verboden. Het burgerlijk huwelijk moet altijd voorafgaan aan het religieus huwelijk.
Huwelijk Anderlecht. logo police. logo police.
OPGEPAST: onze diensten helpen jullie graag verder in het FRANS en het NEDERLANDS met de stappen die jullie moeten ondernemen. Indien u echter één van deze talen niet machtig bent wordt u aangeraden om met een TOLK te komen zodat we u de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.
Huwen Gemeente Schoten.
De huwelijksaangifte gebeurt pas achteraf. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden voor het eventuele kerkelijk huwelijk. Voor je gaat trouwen, moet je eerst een huwelijksaangifte doen.De aangifte moet gebeuren bijde ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente waar een van deaanstaande echtgenoten ingeschreven is in het bevolkings-, vreemdelingen- of wachtregister.
Huwelijk Gemeente Herent.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Gemeente Maasmechelen.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis, maar kan eventueel ook op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.
Huwelijk - Gemeente Ranst.
Het huwelijk vindt plaats in het kasteel Vrieselhof. Het huwelijk kan plaatsvinden in de gemeente waar één van de aanstaande echtgenoten is ingeschreven in het bevolkings-, vreemdelingen- of wachtregister. Jekan zelf kiezen of je al dan niet getuigen wenst bij je huwelijk.
Huwelijk - Gingelom.
Verbod op schijnhuwelijk: Een huwelijk waarbij de intentie van minstens 1 van de partners niet gericht is op een duurzame levensgemeenschap, maar alleen op het verkrijgen van bepaalde voordelen, is verboden. Van zodra jullie een datum voor het huwelijk gekozen hebben, kan je ons contacteren om deze datum al vast te leggen.
Huwelijk samenwonen Stad Sint-Niklaas. bestuur. cultuur. documenten. fiets. geld. gezondheidszorg. leren. mobiliteit. natuur. opvang. veiligheid. waarschuwing. werken. werkenopafspraak. wonen.
Ondernemen in Sint-Niklaas. Ondernemen in Sint-Niklaas. Trouwen of samenwonen: een belangrijke stap in het leven! En wat doe je als het fout loopt? Hier vind je alle informatie over trouwen, samenwonen en scheiden. Premies en subsidies. 03 778 30 00.
Huwelijk Stad Lier.
Ten vroegste 6 maanden en ten laatste 15 dagen voor het huwelijk dien je aangifte te doen van je huwelijk ondertrouw. Aangifte huwelijk / ondertrouw. Je kan met maximaal vier voertuigen tijdens de huwelijksceremonie parkeren op het vrije gedeelte vóór het stadhuis.
Huwelijk Gemeente Malle.
Je krijgt een trouwboekje, waarin later bv. de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.

Contacteer ons